Burnoutmommy

Alle moeders raken weleens uit balans

Coaching

Coaching vanuit jouw eigen  kracht. Het is mijn missie om jou te laten groeien als vrouw en als moeder.

ONLINE COACHING
Tijdens een burn-out ben je niet altijd in staat te reizen of überhaupt de deur uit te gaan. Online coaching biedt dan uitkomst. Het is flexibeler in te plannen én het tarief is lager. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een internetverbinding.

Aan de hand van het unieke Burnoutmommy model bepalen we waar jij staat en wat jij nodig hebt voor jouw herstel. Het traject bestaat uit diverse gesprekken en oefeningen waaraan jij in eigen tempo kunt werken. Hierbij maak ik gebruik van elementen uit de vernieuwende methode: Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Het coachingstraject is geslaagd wanneer jij jouw grenzen herkent, erkent en hiernaar durft te handelen.

Aanmelding voor coaching7 WEEKS PROGRAMME
Een uitgebalanceerd traject voor vrouwen mét gezin op zoek naar het juiste evenwicht.

In eigen tempo werken aan jouw herstel. Dit unieke online programma biedt hulp bij overspannenheid en burnoutklachten in combinatie met moederschap. Want een moeder kan nu eenmaal niet even lekker tot rust komen, te midden van haar gezin...

  • Module 1 Ziek: hoe pak ik mijn rust met een gezin?
  • Module 2 Vechten: hoe kom ik hier zo snel als mogelijk vanaf?
  • Module 3 Reflectie: stressoren onderzoek
  • Module 4 Onderzoeken: wat is mijn passie?
  • Module 5 Acceptatie: herstel het contact met je lichaam
  • Module 6 Herstel: re-integreren
  • Module 7 Bonus: easy mindfulness & yoga


Reviews 7 weeks Programme:

"Ik geef het 7 weeks Programme een 8! Vooral de module 'Vechten' gaf mij inzicht in hoe ik mijzelf gedraag. Beter voordoen hoeft niet altijd. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan. Hoe ik mijzelf zie klopt namelijk niet met wat anderen zien. Ook weet ik nu zeker dat ik op mijn plek ben bij mijn huidige werkgever. En dat ik trots mag zijn op wat ik allemaal doe, regel en voor elkaar krijg. Ik heb door dit programma meer vertrouwen gekregen in mijn herstel." V. uit Pijnacker


KWALITEIT

Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en tevens lid van de European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

TARIEVEN
I
ntake gratis
Online coachingsgesprek van 1 uur €60,- incl. BTW
7 weeks programme €199,- incl. BTW